Select Page

Okrožnica – atletski športni dan 2017

Dragi učenci,

Učence in učitelje od 6. do 9. razreda obveščamo, da bo v torek, 4.4.2017, izveden športni dan na atletskem stadionu v Slovenski Bistrici. V šolo pridete z redni jutranjimi prevozi. Učenci imate zjutraj še razredno uro, na kateri boste prejeli še zadnje informacije v zvezi z izvedbo ŠD.  Odhod na stadion z avtobusi je ob 8.10.

Učenci tekmujejo v štirih atletskih disciplinah (teku na 60 in 600 m, skoku v daljavo in metu žvižgača). Doseženi športni rezultati bodo vrednoteni po Bergerjevih tablicah. Doseženi rezultati v teku na 60 in 600 m se bodo upoštevali tudi za meritve ŠV KARTONA. Povratek iz športnega dne za učence, ki obiskujejo matično šolo in POŠ na Zgornji Polskavi bo potekal v smeri Zgornje Polskave in Spodnje Polskave, za učence POŠ Pragersko pa v smeri Pragersko, Gaj in Stari Log.

POMEMBNO:

  • Malico dvignejo razredniki pred odhodom avtobusov.
  • Kosilo v šoli bo potekalo nemoteno. Redni naročniki, ki ta dan ne želite imeti kosila in boste odšli domov z avtobusom iz Slovenske Bistrice,  ga morate najkasneje v ponedeljek, 3.4.2017, potrditi, občasni naročniki pa, kot običajno, naročiti!

Športni dan je obvezen za vse učence. Učenci, ki iz opravičenih razlogov (zdravniško opravičilo) ne morete tekmovati, boste sodelovali pri meritvah oz. pisanju zapisnika. Učenci ne pozabite na športno opremo in dobro voljo. V primeru slabega vremena bo športni dan izveden v dvorani.

Želimo vam prijeten dan in obilo dobrih rezultatov!

 

Vodja ŠD: Miran Klavž, prof.

Related Images:

Dostopnost