Select Page

OKROŽNICA – ATLETSKI ŠPORTNI DAN 2018

Učence in učitelje od 6. do 9. razreda obveščamo, da bo četrtek, 19.4.2018, izveden športni dan na atletskem stadionu v Slovenski Bistrici. V šolo pridete z redni jutranjimi prevozi. Odhod na stadion z avtobusi je ob 8.10.

Učenci tekmujejo v štirih atletskih disciplinah (teku na 60 in 600 m, skoku v daljavo in metu žvižgača). Doseženi športni rezultati bodo vrednoteni po Bergerjevih tablicah. Doseženi rezultati v teku na 60 in 600 m se bodo upoštevali tudi za meritve ŠV KARTONA. Povratek iz športnega dne za učence, ki obiskujejo matično šolo in POŠ na Zgornji Polskavi bo potekal v smeri Zgornje Polskave in Spodnje Polskave, za učence POŠ Pragersko pa v smeri Pragersko, Gaj in Stari Log.

POMEMBNO:

  • Malico dvignejo razredniki pred odhodom avtobusov.
  • Kosilo v šoli bo za učence od 6. – 9. razred samo po  predhodnem naročilu. To pomeni da morate vsi učenci, ki ta dan želite imeti   kosila le ta naročiti in sicer najkasneje do srede 18.4., do 14. ure!

Športni dan je obvezen za vse učence. Učenci, ki iz opravičenih razlogov (zdravniško opravičilo) ne morete tekmovati, boste sodelovali pri meritvah oz. pisanju zapisnika. Učenci ne pozabite na športno opremo in dobro voljo. V primeru slabega vremena bo športni dan izveden v dvorani.

 Želimo vam prijeten dan in obilo dobrih rezultatov!

Vodja ŠD: Miran Klavž, prof.

Related Images:

Dostopnost