Select Page

VABILO NA PREDAVANJE – ODGOVORNOSTI V ŽIVLJENJU IN VZGOJI

Spoštovani starši!

Vljudno Vas vabimo na predavanje Odgovornosti v življenju in v vzgoji priznanega predavatelja mag. Janija PRGIĆA, vodjo Svetovalno – izobraževalnega centra MI, avtorja številnih gradiv in priročnikov ter izvajalca različnih skupinskih in individualnih svetovanj.

Prikazal nam bo tipične vedenjske vzorce, s katerimi se otroci oddaljujejo od osebne odgovornosti za šolsko delo, lastno vedenje in čustvovanje ter odgovornosti za upravljanje s svojim življenjem, vedenjske vzorce, s katerimi odrasli (starši) odvzamemo otrokom in najstnikom moč, da bi le-ti prevzemali odgovornost za svoje življenje ter vzorce, s katerimi se odrasli oddaljujemo od osebne odgovornosti za svoje življenje, osebno srečo, smisel v življenju … in s tem postavljamo prvi in ne najbolj primeren zgled za svoje otroke ter si nakopljemo še več težav pri vzgoji. Seznanil nas bo z našo vlogo pri podpiranju otrok za sprejemanje odgovornosti ter pomenom medsebojnega sodelovanja med starši in učitelji.

Predavanje bo v avli matične šole Antona Ingoliča na Spodnji Polskavi v sredo, 8. novembra 2017, ob 17.00. Po predavanju sledijo pogovorne ure za vse starše matične šole in obeh podružnic. Razpored učilnic bo objavljen v avli šole. Redne pogovorne ure za podružnico Zgornja Polskava, predvidene v ponedeljek, 6.11., ter za podružnico Pragersko in matično šolo Spodnja Polskava, predvidene v torek, 7.11., tako odpadejo.

Resnično si želimo, da bi napolnjena avla dokazala, kako pomembno je učenje odgovornosti vseh nas, ki vstopamo v svet Vaših otrok.

Lepo pozdravljeni.

Danica Veber, ravnateljica

Related Images:

Dostopnost