Select Page

Atleti navdušili na področnem atletskem tekmovanju!

Naša tiha pričakovanja so se več kot uresničila. Na področnem tekmovanju v atletiki za mlajše in starejše učence in učenke, ki je potekalo v torek, 30. maja 2017 na stadionu v Slovenski Bistrici so naši učenci navdušili. Tekmovanja se je udeležilo 26 učencev naše šole, ki so še izboljšali že tako odlične rezultate iz medobčinskega tekmovanja.

Učenci so skupno osvojili osem medalj, od tega 2 zlati, 3 srebrne in 3 bronaste medalje. Ob tem so zopet izboljšali tri šolske rekorde: Ana Fluher je izboljšala svoj rekord v teku na 1000 metrov, Žiga Ornik je šolski rekord v skoku v daljino dvignil na izjemnih 618 cm, medtem ko je fantovska štafeta 4 x 100 m v kateri so tekli Jan Koban, Gregor Ravnjak, Žan Jevšenak in Žiga Ornik z novim rekordom 47,58 sekunde napovedala boj za medalje tudi na državnem prvenstvu.

Prvo mesto in naslov področnega zmagovalca so dosegli: Alyssa Lamut (met žvižgača – st. učenke) in štafeta 4 x 100 m (st. učenci), druga mesta so osvojili Ela Koren (skok v daljino – ml. učenke), Melany Repnik (suvanje krogle – st. učenke) Žiga Ornik (skok v daljino – st. učenci), tretja mesta pa Tina Gojčič (tek na 60 m – ml. učenke), Bian Nabernik (met žvižgača – ml. učenci) in Lana Murko (skok v daljino – st. učenke).

Tudi vsi ostali  naši učenci so dosegli svoje najboljše rezultate in več kot odlično zastopali našo šolo. Zagotovo učenci še niso rekli zadnje besede in se bodo nekateri borili za odličja tudi na državnem tekmovanju, ki bo 7. junija v Žalcu. Vse rezultate si lahko pogledate na spletni povezavi:

http://remote.timingljubljana.si/timing/rezultati.aspx?IDtekme=3206&tip=E

Vsem učencem še enkrat izrekamo čestitke za dosežene rezultate in želimo obilo sreče na državnem tekmovanju.

Učitelji ŠPO

no images were found

Related Images:

Dostopnost