Select Page

V torek, 27.9.2022, je v Slovenski Bistrici potekalo ekipno področno atletsko tekmovanje.

Tekmovalo se je je v teku na 60m, 300m in 1000m, skoku v daljino in v višino ter metu žvižgača in suvanju krogle. Na koncu pa so se šole pomerile še v štafetnem teku 4 x 100m.  Za končni ekipni vrstni red se upoštevata dva boljša dosežka v vsaki disciplini in dosežek boljše štafete v kolikor šola nastopi z dvema štafetama. Tekmovanja smo se udeležili z ekipo fantov in ekipo deklet, ki so zelo uspešno zastopali šolo saj smo se na koncu tekmovanja  veselili 3. mesta deklet in zmage fantov in posledično uvrstitve ekipe fantov na državno tekmovanje, ki bo 6. oktobra v Slovenj Gradcu.

Za ekipo deklet so nastopale: Lara Čavničar, Naja Gorišek, Mia Hehtl, Maša Hojnik, Aneja Juhart, Elin Kokol, Neli Kokol, Kei Koren, Kiara Koren, Manca Lorber, Lana Perša, Ana Remška,  Larissa Repnik, Tonka Soršak, Evelina Škornik, Tinkara Topolovec Katjuša Vogrinec in Eva Vrabl.

Za ekipo fantov so nastopali: Leo Bajrič,  Miha Brumec, Amadej Brumen,  Tim Falež, Jan Goričan, Hugo Gorišek, Jure Gojčič, Bron Hostej,  Teo Kamenšek, Tim Klaneček, Gašper Koban, Vid Kraner Marčič, Jakob Leskova,  Filip Mlakar, Vid Prijol, Lanej Satler Zorko, Tim Šega,  Luka Rečnik.

Vsem tekmovalcem in tekmovalkam čestitamo za odličen športni dosežek, ekipi fantov, ki odhaja na državno tekmovanje pa želimo čim boljšo uvrstitev.

 

Športni pedagogi

 

Related Images:

Dostopnost