Select Page

Male sive celice

Po lanski prepričljivi zmagi na predtekmovanju Malih sivih celic nas je v letošnjem šolskem letu doleta čast organizacije na naši šoli. V telovadnici matične šole se je tako v torek, 19. septembra 2017,  zbralo 48 ekip mariborske regije, ki so se najprej pomerile v pisnem delu, nato pa osem najboljših ekip še v ustnem delu tekmovanja. Vse goste je pred odhodom v učilnice  pozdravila ga. ravnateljica Danica Veber, nato pa jim je navodila podal voditelj Nik Škrlec. Med nestrpnim pričakovanjem rezultatov so učenci naše šole z mentorico Branko Dornik Mesarič obiskovalcem pričarali čudovito predstavo, v kateri so izvedeli nekaj o naši šoli ter o pisatelju Antonu Ingoliču, po katerem naša šola ponosno nosi ime. Za razvedrilo so s predstavo Muhe poskrbeli učenci 6. b z mentorico Damjano Dornik Tibaut.
Našo šolo so letos zastopale tri tekmovalne ekipe, v katerih so bili: Filip Borec, Matevž Sovec, Niko Tomac, Lara Pulko, Tajra Šućur, Ana Marie Babšek Vrečko, Ines Krleža, Matjaž Korošec in Rea Pušnik. Žal se tokrat nobeni ekipi ni uspelo uvrstiti v nadaljnje tekmovanje, ekipi v sestavi Filip Borec, Matevž Sovec in Niko Tomac, je zmanjkala  samo ena točka za uvrstitev v ustni del tekmovanja.
Več o dogajanju si lahko pogledati tudi na FB strani Malih sivih celic, kjer najdete kratek filmček, ki ga je posnela ekipa RTV SLO.

Mentorica Bojana Marin

no images were found

Related Images:

Dostopnost