Select Page

Pred nami je znova ustvarjalni teden na daljavo. Raziščite ponudbo aktivnosti ter popestrite svoj prosti čas. Zabavno bo!

USTVARJANJE

Zunaj bo zelo mrzlo in zato je čas, da si ustvariš lastno ledeno skulpturo. Poišči balon in preberi navodila ter veselo na delo.

IGRAJ SE Z MANO

Znova je čas za igro. Tokrat boste spoznali igrico Sestavi snežaka, za katero ne potrebujete nobenih priprav, pač pa samo igralno kocko, list papirja in barvice. Navodila za igro najdeš tu.

BEREM IN USTVARJAM

Poslušaj pravljico priljubljene pisateljice Mojiceje Pogoršek z naslovom Ela počasnela ter spoznaj želvico Elo.  Nato se loti ustvarjanja želvice.

VSE SLADKO IN SLANO

Obožuješ mafine? Tokrat lahko svoje domače presenetiš s čisto posebnimi čokoladni mafini z ovsenimi kosmiči in lešniki, ki so narejeni brez moke. Če pa imaš raje klasične čokoladne mafine, pa preizkusi te.

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Si dober v iskanju različnih podatkov? Preizkusi se in postani spletni detektiv ter reši naloge, ki sem ti jih pripravila.

 VRTIČKARJI

Spoznaj različna zelišča skozi predstavo lutkovnega gledališča Maribor z naslovom Zelišča male čarovnice. 

ŠIVANJE

Iz filca si sešij ljubkega severnega medvedka. Potrebuješ malo filca, vztrajnosti, spretne prstke ter model.

Zabavajte se ob ustvarjanju in fotografije vaših izdelkov pošljite na simona.turner@ingoliceva.si, kamor lahko pošljete tudi vsa vprašanja in predloge.

Related Images:

Dostopnost