Select Page

V tem tednu te znova vabim, da se mi pridružiš in preizkusiš različne aktivnosti, ki se ti jih pripravila, da obogatiš svoj prosti čas.

USTVARJANJE

Če želiš krepiti svoje prstke, se pomiriti ali pa samo uživati v gnetenju, je nujno, da si narediš svoj plastelin. Najbolj zabavno je, da ponj ne rabiš v trgovino, pač pa si ga izdelaš čisto sam/a. Postopek je enostaven, vsa navodila najdeš tu.

IGRAJ SE Z MANO

Ker v teh sivih dneh ne moreš preživiti veliko časa zunaj v gibanju, lahko ta čas izkoristiš, da si izdelaš kakšen športni pripomoček. Tokrat ti predlagam, da si izdelaš svoj frisbi iz papirnatega krožnika. Nato pa na zrak, da ga preizkusiš. Lahko si ga podajaš z družinskimi člani ali pa si zastaviš nek cilj, ki ga moraš zadeti.

BEREM IN USTVARJAM

Že poznaš kralja živali? Danes lahko o njem poslušaš pravljico. Potem pripravi papir in škarje in si svojega levčka izdelaj tudi ti.

VSE SLADKO IN SLANO

Ta teden te povabim v kuhinjo, da pripraviš majhne, pisane in okusne grižljajčke na palčkah. Priprava je tako enostavna, da jih lahko pripravi prav vsak, saj jih ni potrebno niti peči. Recept za cake popse te že čaka. Preizkusi jih, ne bo ti žal!

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Sprejmi izziv in se nauči hitrejšega pisanja. Samo z enim klikom na vaje tipkanja se boš znašel pred različnimi interaktivnimi vajami, s katerimi boš skozi igro obvladal/a položaj črk na tipkovnici. Tudi tvoje šolske naloge, pri katerih moraš napisati besedilo, bodo postale zate mačji kašelj.

VRTIČKARJI

Popestri svoje okenske police z ljubkimi lončki za tvoje rožice. Potrebuješ odpadno plastenko, škarje in barvo ter malo domišljije.

ŠIVANJE

Se tudi tebi dogaja, da pogosto iščeš robčke? Rešitev te nadloge je v šivanju unikatnega ovitka, v katerega boš spravil/a robčke na varno mesto. Natančna navodila najdeš tu.

Upam, da si ob ustvarjanju užival/a. Seveda mi ne pozabi poslati kakšne slike tvojega izdelka na simona.turner@ingoliceva.si.

 

Related Images:

Dostopnost