Select Page

Ta teden se znova družimo v popestritvenih delavnicah na daljavo. Pridruži se nam tudi ti in uživaj ob raznovrstnih dejavnostih.

USTVARJANJE

Rad/a izdeluješ živali? Če si odgovoril/a pritrdilno, si izdelaj ljubko pando iz papirnatega krožnika, ki bo krasila tvojo sobico.

IGRAJ SE Z MANO

Preizkusi se v ustvarjanju lastne igre. Podaj se na svež zrak, naberi kamenčke in si izdelaj svoj domino.

BEREM IN USTVARJAM

Vsi vemo, da je smeh najboljše zdravilo, zato ti v poslušanje ponujam pravljico Smeh je pol zdravja. Poslušaj jo in se nasmej, nato pa poišči vic in ga povej staršem.

VSE SLADKO IN SLANO

Dejstvo je, da smo med večjimi obroki pogosto lačni, zato je najbolje, da se okrepčamo z zdravimi prigrizki. Novo zalogo energije si lahko pripravimo kar sami s pripravo okusnih in enostavnih energijskih kroglic.

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Miselni vzorec, ki ti bo služil kot pomoč pri učenju si lahko izdelaš tudi s pomočjo računalnika. Oglej si videoposnetek in se loti izdelave miselnega vzorca po svoji izbiri. V pomoč ti bo program Xmind, ki na enostaven način omogoča izdelovanje miselnih vzorcev.

VRTIČKARJI

Regrat je dobro znano živilo in preizkušeno ljudsko zdravilo. Spoznaj ga tudi ti in iz njega pripravi zdravo in okusno solato.

ŠIVANJE

Potrebujete novo torbico? Navodila za izdelavo v sliki in besedi najdete tukaj.

Fotografije vaših izdelkov pošljite na simona.turner@ingoliceva.si. Ostani zdravi in ustvarjalni!

Related Images:

Dostopnost