Select Page

Čeprav smo nekateri znova prestopili šolski prag, pa so ti na voljo tudi delavnice Popestrimo šolo na daljavo. Čaka te veliko različnih izzivov, ti pa izberi tiste, ki so ti najbolj všeč.

Dobili smo utrinke dela naših učencev, česar smo zelo veseli!

Učenci dokazujejo, da tudi v tem času radi pečejo, kar lahko vidimo na fotografijah naših četrtošolk, ki se jima zahvaljujem za poslane prispevke.

 

USTVARJANJE
Če si pod stresom in nočeš stresati jeze na ljudi okoli sebe, je čas, da si izdelaš antistresno žogico in se primerno sprostiš v stresnih situacijah.

IGRAJ SE Z MANO
Si želiš nove pisane igrače, ki te bo očarala s svojim mešanjem barv, ko jo zavrtiš? Oglej si, kako izdelamo vrtavko in obenem recikliramo staro zgoščenko. Navodila najdeš tu.

BEREM IN USTVARJAM
Priporočam ti, da prebereš zanimivo pravljico Se v gozdu bojiš, veliki volk? Nato se loti ustvarjanja in izdelaj svojega volka. Navodila najdeš tukaj.

VSE SLADKO IN SLANO
Tudi ta teden sem zate pripravila sladko presenečenje. Umij roke, obleci predpasnik in pripravi preproste kremne rezine. Pa dober tek!

SPOZNAVAM RAČUNALNIK
Si dober v iskanju različnih podatkov? Preizkusi se in postani spletni detektiv ter reši naloge, ki se ti jih tokrat pripravila.

VRTIČKARJI
Odpravi se na raziskovalni sprehod v okolico hiše, na travnik ali v gozd. Tam naberi različne naravne materiale in jih uporabi za izdelavo mandale iz naravnih materialov. Navodila najdeš tu.

ŠIVANJE
Le z nekaj potezami lahko ustvariš krasnega metulja. Navodila te čakajo tukaj.

Vesela bom vseh vaših vprašanj, idej in komaj čakam na slike izdelkov. Pišite mi na simona.turner@ingoliceva.si in ostanite zdravi.

Related Images:

Dostopnost