Select Page

Obveščamo vas, da bodo v tem tednu  izvedeni atletski športni dnevi za matično šolo na Spodnji Polskavi po spodnjem razporedu.

DATUM RAZRED
20.4. 6. in 7. razredi (3)
21.4. 1. do 3. razred (3)
22.4. 4. in 5. razred (2)
23.4. 8. in 9. razredi (3)

Učenci pridejo v šolo z redni jutranjimi prevozi oz. na način kot prihajajo običajno. Športni dan bo izveden na šoli in v okolici šole. Športni dan bo izveden v skladu z navodili MIZŠ in NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe COVID-19. Tudi v času izvajanja ŠD je obvezno upoštevanje pravil, ki sicer veljajo pri rednem pouku.

Učenci izvajajo na športnem dnevu zraven meritev za ŠVK še naslednje atletske vsebin: tek na 60 in 600 m in skoku v daljavo ali met žvižgača. Doseženi rezultati v teku na 60 in 600 m se bodo upoštevali za meritve ŠV kartona. Po zaključku ŠD odhajajo učenci domov z rednimi prevozi, tisti ki pa so v OPB, pa nadaljujejo z delom v OPB-ju.

V primeru dežja, bo športni dan prestavljen  in bo potekal normalni pouk.

POMEMBNO:

  • Malico jedo učenci v šoli po ustaljenem urniku.
  • Kosilo v šoli bo za učence potekalo po normalnem razporedu.

Športni dan je obvezen za vse učence. Učenci, ki iz opravičenih razlogov (zdravniško opravičilo) ne morejo tekmovati, bode sodelovali pri meritvah oz. pisanju zapisnika. Za učence je obvezna športna oprema in dobra volja.

 Želimo vam prijetne dneve in obilo dobrih rezultatov!

Aktiv ŠPO

Related Images:

Dostopnost