Select Page

Dragi prvošolec, prvošolka!

Nastopil je eden izmed najpomembnejših dni v tvojem življenju. Šolska vrata se ti bodo na široko odprla in ti prinesla številne nove sanje, priložnosti, veliko znanja, novih prijateljskih vezi, zagotovo veliko, veliko lepega in veselega.

Tvoj prvi šolski dan bo potekal malo drugače, kot pri ostalih, starejših učencih. V šolo prideš zdrav (priloga – obvestilo staršem).

V šoli te skupaj s tvojimi starši pričakujemo v torek, 1. septembra 2020 ob:

  • Zg. Polskava, 8.00 – v telovadnici šole, vhod s parkirišča,
  • Sp. Polskava, 8.30 – v učilnici 1. razreda, vhod skozi 1. razred (pri igralih),
  • Pragersko, 9.00 – v telovadnici šole, vhod v telovadnico.

Najprej boš spoznal-a svojo učiteljico. Ta bo v uvodu tvojim staršem podala osnovne informacije, policaj vas bo seznanil z varnostjo v cestnem prometu, ti pa se boš v razredu udeležil-a delavnice s svojimi sošolci.

In še sporočilo za starše.

Učiteljice že težko pričakujemo prihod vaših otrok. Vljudno prosimo, da pridete v šolo ob določeni uri in da upoštevate vsa higienska priporočila (maska za obraz, varnostna razdalja in higiena kašlja). Vaši otroci ne potrebujejo maske, šolskih copat in šolske torbe. Dan se bo za Vašega otroka zaključil:

  • Zg. Polskava, 10.30 v telovadnici šole,
  • Sp. Polskava, 11.00, v učilnici 1. razreda.
  • Pragersko, 11.30 v telovadnici šole.

Starši pridete po svoje otroke na mesta, kjer ste jih predali učitelju.

Učbenike bodo prvošolci prejeli v šoli v prvem tednu pouka. O urniku, kdaj in kako bo to potekalo, vas bodo obvestili vaši razredniki.

Starše naprošamo, da nam za svoje otroke do 28. 8. posredujete zdravniško indicirane diete. Če, zaradi izrednih razmer, zdravniških diet ne morete poslati, Vas lepo prosimo, da nas o tem obvestite na elektronski naslov : prehrana@ingoliceva.si.

Naj bodo zadnji počitniški dnevi doživeti in brezskrbni.

                                                                                               Danica Veber, ravnateljica

Related Images:

Dostopnost