Select Page

Na pustni torek, 5. marca 2019, pridete zjutraj v šolo po ustaljenem urniku. Zaželeno je, da ta dan pridete v šolo našemljeni, vendar pri pouku ne smete imeti naglavne maske.

Učenci 1. triade boste imeli tehniški dan, učenci 5. razredov kulturni dan. Za učence 4., 6., 7., 8. in 9. razredov bo pouk potekal od 1. do 7. ure, v skrajšanih urah po 30 minut, od 7.30 do 11.55, zato upoštevajte šolski zvonec. Malica in kosilo bosta potekala po pripravljenem razporedu.

Od 11.30 – 13.00 ure bo pustni PLES v telovadnici.

Prevozi domov so:

  • Matična šola Spodnja Polskava ob 13.00 uri,
  • Podružnica Pragersko ob 13.15 uri,
  • Podružnica Zg. Polskava po običajnem urniku.

Učenci 6.B boste imeli ta dan pouk na matični šoli, zato se z rednimi šolskimi prevozi pripeljete na Spodnjo Polskavo in enako tudi domov. Malico in kosilo bodo prav tako imeli na matični šoli.

 

PUSTNA POVORKA NA SPODNJI POLSKAVI

Kot vsako leto smo povabljeni v tradicionalno pustno povorko v kraju s pričetkom ob 16.00 uri, ki jo organizirata Turistično društvo Kopriva in Krajevna skupnost Spodnja Polskava. V povorki lahko sodelujejo samo prijavljene pustne maske – šeme. Učenci se prijavite razrednikom, le-ti sporočijo število udeležencev g. Tisaju – do ponedeljka, 4.3.2019.

Udeleženci povorke se pred šolo zberemo ob 15.30 uri. Učenci lahko na povorko počakate tudi v oddelku podaljšanega bivanja. Na povorki vas bodo spremljali učitelji. Po povorki učenci počakate starše na dvorišču pred šolo.

Sodelujoči v povorki boste nagrajeni s pustnim krofom.

Dragi učenci, v času pustnega rajanja poskrbite za lastno varnost in s svojim ravnanjem ne ogrožajte drugih.

Želimo vam veselo, zabavno in prijetno druženje!

Ravnateljica: Danica Veber

Related Images:

Dostopnost