Select Page

Nekateri učenci ste zopet zakorakali v šolo. Še vedno pa se bodo popestritvene dejavnosti odvijale na daljavo. Tako, da ste tudi ta teden vabljeni, da preverite dejavnosti, ki sem jih za vas pripravila in med njimi izberete tiste, ki so vam najbolj zanimive.

USTVARJANJE

Že nekaj časa se vsakodnevno srečujemo z besedo virus. Tokrat pa se boš lotil/a ustvarjanja različnih virusov s pomočjo pihanja barve skozi slamico. Najbolje pa je to, da so ti čisto nenevarni, ker povzročajo samo veselje in nobenih bolezni.

IGRAJ SE Z MANO

Gibanje je zelo pomembno. Še boljše pa je, če ga spremlja še zabava. Prilagam ti navodila za izdelavo igre Gibalni uno.

BEREM IN USTVARJAM

Spoznaj miško, ki je hotela oklofutati medveda. Preberi ali poslušaj pravljico ter postani besedni inšpektor, ki bo iz premetanih besed iz pravljice sestavil ta prave. Premetanka te čaka tu.

VSE SLADKO IN SLANO

Tokrat ti predstavljam kljukušo. Je tradicionalna in ena od najbolj poznanih bosanskih jedi. Izvira iz 18. stoletja. Njena priprava je enostavna in hitra. Pripravlja se z različnimi sestavinami, njena glavna pa je sestavina krompir. Tukaj najdeš recept za brezmesno različico.

SPOZNAVAM RAČUNALNIK

Ali veš, da je Evropska unija sestavljena iz 27 držav in ima približno 447 milijonov prebivalcev? Na zanimiv način spoznaj Evropsko unijo, odkrij njene države, pobarvaj njihove zastave, ugani imena njihovih glavnih mest, poišči njihove znamenitosti.  Zabavno bo in še veliko novega znanja boš pridobil/a, če se lotiš predlaganih iger.

VRTIČKARJI

Vitamini so v tem času izjemnega pomena, zato ti predlagam, da si pripraviš zalogo vitaminov. To lahko narediš s slastnimi sadnimi nabodali. Ideje najdeš tu.

ŠIVANJE

Za dobro voljo bodo tokrat poskrbeli smeškoti. Po navodilih si sešij svojega najljubšega in ga nežno stisni k sebi ter se z njim pocrkljaj.

Znova bom vesela fotografij vaših izdelkov na simona.turner@ingoliceva.si. Ostanite zdravi in ustvarjalni!

Related Images:

Dostopnost