Select Page

Obveščamo vas, da v četrtek, 21. 5. 2020, prične Zveza prijateljev mladine Maribor sprejemati prijave za letovanje na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč. Prijava/Izjava sta v priponki in objavljeni na njihovi spletni strani in sta osnova za prijavo otroka v želeno izmeno in želeni termin.

Če bodo starši/učenci s stalnim bivališčem v Občini Slovenska Bistrica želeli uveljavljati pravico do subvencije letovanja s strani občine, se bodo v primeru, da ne zmorejo plačila v celoti, posvetovali s svetovalno delavko na šoli. Na šolo bodo poslali Prijavo/Izjavo ter kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku. Ta bo glede na socialni položaj družine odločila, koliko sredstev bo posameznemu otroku namenjenih iz proračunskih sredstev. Sodelovala bo s Centrom za socialno delo Slovenska Bistrica.

Otroci iz Občine Slovenska Bistrica bi naj praviloma letovali v 3., 4. in 6. izmeni. Seveda pa je ZPM Maribor pripravljena omogočiti letovanje tudi v drugih izmenah.

Zaradi letošnjih izrednih razmer starše/prijavitelje iz vseh občin (ne glede na stalno bivališče) prosimo, da poleg tega, da prijavnico oddajo na osnovni šoli ali občini, kjer imajo stalno bivališče, jo po pošti ali skenirano po elektronski pošti letovanja@zpm-mb.si pošljejo istočasno še na ZPM Maribor. Tako bodo imeli enake možnosti kot ostali prijavitelji, da si pravočasno zagotovijo mesto v želeni izmeni.

Uradnih ur za prijavo otrok na letovanje trenutno ZPM Maribor ne načrtuje, ko pa se bodo ukrepi sprostili, vas bodo o možnosti osebne oddaje dokumentov obvestili na  spletni strani, kjer so objavljene podrobnejše informacije o pričetku zbiranja prijav (klik do informacij). Starše/prijavitelje prosimo, da vse postopke, povezane s prijavljanjem, opravijo z oddajo dokumentacije po e-pošti ali po navadni pošti.

Informacija o zbiranja prijav za let. ZPM MB

KRITERIJI-NAVODILA-REGRES-2020

PRIJAVNICA_IZJAVA-OTROCI-DMZ-POHORJE-2020-OBJAVA-SPLET

PRIJAVNICA_IZJAVA-OTROCI-VIRC-POREČ-2020-OBJAVA-SPLET

VIRC-POREČ-POGOJI-LETOVANJA-2020

Related Images:

Dostopnost