Select Page

Naša šola je v četrtek, 24.11.2022, organizirala medobčinsko tekmovanje v badmintonu. Tekmovanja so se s svojimi učenci in učenkami udeležile naslednje šole OŠ Anice Černejeve Makole, OŠ dr. Jožeta Pučnika Črešnjevec, in OŠ Antona Ingoliča Sp. Polskava. Dvoboji so potekali na treh igriščih v pravem športnem duhu. Odigranih je bilo precej zanimivih in napetih dvobojev.

Igrali so v 4 kategorijah ločeno učenci in učenke. Prvi trije v vsaki kategoriji so prejeli diplome, zmagovalci posameznih kategorij pa so prejeli tudi praktične nagrade (loparje in žogice za badminton). V kategoriji starejših učencev je prvo mesto osvojil Tim Šega (9.A), drugi pa je bil Hugo Gorišek (9.A). Med mlajšimi učenci je Anej Krofič (7.C) osvojil 3. mesto.

S 4. mestom so se morali zadovoljiti Rok Ogrinc (7.C) – ml. učenci, Ema Grenko (9.C) – st. učenke in Gašper Koban (9.A) – st. učenci, medtem ko sta bila Rok Motaln (9.A) – st. učenci in Mia Maša Motaln (9.B) – st. učenke, peta. Pri izvedbi tekmovanja so pomagali tudi učenci 8. razredov Naja Gorišek, Manca Lorber in Gal Jevšenak.

Vsem iskrene čestitke!

 

Related Images:

Dostopnost