Select Page

V mesecu avgustu smo se, v okviru projekta Popestrimo šolo, znova družili na poletnih delavnicah. Preživeli smo družabne ponedeljke, ko smo se zabavali ob različnih družabnih igrah. Večkrat smo si jih izdelali kar sami. Igrali smo se različne igre v telovadnici in na igrišču ter se preizkusili v igrah naših babic. Največ navdušenja je bilo nad igro monopoli.
Torki so bili pravljično obarvani, saj smo se podali v svet pravljičnih junakov in jih nato ustvarjali. Ker smo želeli pridobiti novo znanje, smo prebirali poučne knjige, povezane predvsem z morjem. Največ zanimanja pa je bilo za preučevanje Guinnessove knjige rekordov.
Ob sredah smo se dobro razgibali ob različnih gibalnih igrah na igrišču, poligonih, se podali na sprehode po bližnji okolici. Naš največji podvig je bil pohod po poti Antona Ingoliča do Pragerskega. Najbolj smo se zabavali ob vodnih igrah, pri katerih smo se malce ohladili ob zelo visokih temperaturah.
Četrtki so bili namenjeni poletnemu ustvarjanju. Barvali smo kamenčke, ki smo jih nabrali v potoku. Le te smo nato uporabili za igro križec in krožec. Ustvarjali smo risbe z milnimi mehurčki, si izdelali kepico sladoleda v kornetu iz cofka volne, domišljijske koktajle, lončke za pisala ter ogrlice. Dišalo je tudi iz kuhinje. Nastale so slastne sadne lučke, sadna nabodala, sadni cmoki in čokoladni rogljički.
Petki so bili namenjeni sprostitvi. Poslušali smo glasbo, plesali, se sproščali z jogo, risali z zavezanimi očmi in se veliko igrali ter gledali animirane filme. Sestavljali smo kreacije iz lego kock ter se podali na razstavo malih živali.
Bilo je zabavno, saj smo se sproščeno družili in stkali nove prijateljske vezi.

 

Related Images:

Dostopnost