Select Page

V soboto, 18. 5. 2019 je na Ptuju potekalo Regijsko tekmovanje otroških in mladinskih pevskih zborov, ki se ga je udeležil tudi naš združeni mladinski pevski zbor matične šole in podružnice Pragersko.

S svojim vestnim delom in nastopom so navdušili na Območni reviji mladinskih pevskih zborov. Na podlagi lanske in letošnje ocene strokovne spremljevalke ge. Manje Gošnik Vovk smo se prijavili na regijsko tekmovanje.

Strokovne komisije je določila, da se lahko na tekmovanju, poleg 17-ih drugih otroških in mladinskih pevskih zborov Štajerske in Pomurja, predstavimo tudi mi.

V okviru priprav na tekmovanje smo organizirali še nekaj dodatnih vaj, na katerih smo se poskusili čim bolj zliti v zvokovno celoto.

Na tekmovanju so se pevci suvereno predstavili in potrudili. Doseženo srebrno priznanje in za las zgrešeno zlato bo dodatna motivacija za nadaljnje delo, prav tako pa tudi za ozaveščanje miselnosti o pomembnosti kakovostnega dela in pristopa vseh udeležencev in članov zbora, ki morajo, tako na vajah, kot na tekmovanju, vaditi, zapeti in zveneti skupaj. Saj le skupaj zmoremo najbolje.

Related Images:

Dostopnost