Select Page

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada

 

Utrinki iz delavnic – januar

V mesecu januarju smo:

Z bralnim krožkom prebirali narobe pravljice, ki so nam bile zelo smešne in nato še sami napisali svoje narobe pravljice.

S šivalnim krožkom smo se veselili, saj smo dobili novega člana, ki nam bo olajšal delo; šivalni stroj. Začeli smo spoznavati osnovne veščine rokovanja s strojem in nanj že tudi kar precej zašili. Ugotovili smo, da zelo radi šivamo s šivalnim strojem, smo hitro usvojili tehniko šivanja.

Pri ustvarjalnih delavnicah je bilo veselo, saj smo ustvarjali barvne mehurčke in z njimi tiskali. Mamicam se opravičujemo za pošpricane majčke, vendar smo v pihanju mehurčkov in tiskanju ognjemetov res zelo uživali. Ustvarjali smo tudi s puhasto, doma narejeno barvo.

Pri angleških uricah smo s pomočjo kartic spoznali angleško besedišče na temo božiča. Iskanje parov s pomočjo sklepanja nam je šlo zelo dobro. S pesmijo smo usvojili besedišče o oblikah in s pomočjo risanja na tablo besedišče utrdili.

Pri astronomiji nadaljujemo z izdelovanjem sončnih sistemov.

Učenci računalniških delavnic so dobili svoje e-poštne naslove. Naučili smo se spreminjati ozadja, prikazane slike in dodobra izpilili pošiljanje e-pošte. Veliko delamo tudi na slovničnih napakah. E-pošto koristimo tudi za obveščanje glede delavnic, saj smo ustvarili svoje skupine.

V okviru medobčinskega sodelovanja, smo s planinci odšli na nočni pohod.

Z učenci joge smo začeli trenirati jogo s pomočjo tehnologije, z namenom, da lahko tudi doma sami vadijo asane.

V popoldanskih urah smo se ponovno lotili spoznavanja veščin naših babic; kvačkanja. Pomagalo nam je društvo. Še največje klepetulje so ob zahtevnosti naloge pozabile na govorjenje.

no images were found

HITRI DOSTOPI

urnik   jedilnik   knjižnica  spletne učilnice

AKTUALNO

RAZPIS ZA UPORABO TELOVADNIC
VLOGA ZA NAJEM TELOVADNIC
--------------------------------------------------------

Vloga za denarno pomoč iz šol. sklada
Vloga za namenitev dohodnine
---------------------------------------------------------

Šolski prevozi vozni red


 

 

Accessibility